Informatie over ons en de samenwerking

 

Achtergrond informatie:

Stichting "Stop Internetoplichting" is een initiatief van een grote groep vrijwilligers die dagelijks heel professioneel bezig zijn met het helpen van gedupeerden en het geven van advies omtrent internetoplichting. Een aantal van deze vrijwilligers werken zelfs part time omdat de werkzaamheden van deze stichting heel veel tijd in beslag nemen.

Inkomsten stichting "Stop Internetoplichting":

Omdat de stichting afhankelijk is van giften en sponsoren die een advertentie plaatsen en dit soms niet voldoende inkomsten genereert om alle kosten te dekken is het idee ontstaan een goed pakket verzekeringen aan te bieden die u zelf digitaal kunt berekenen aan vragen en per dag kunt beeindigen.

De premie is in de meeste gevallen lager dan de meeste andere online aanbieders die u op internet kunt vinden. Dit komt omdat wij u een collectiviteitskorting kunnen aanbieden. Van de inkomsten gaat een deel naar Stichting "Stop Internetoplichting" 

Welk bedrijf zit achter deze aanbieder van verzekeringen?

Wij zijn Midden Friesland Assurantien uit het Friese Grou een traditioneel assurantiekantoor.
Naast het aanbieden van verzekeringen zo als dat al jaren gaat zijn wij als kantoor ook actief op internet met het aanbieden van verzekeringen.

Door onze contacten met Stichting "Stop Internetoplichting" hebben we besloten om een volledig verzekeringspakket aan te bieden waardoor Stichting "Stop Internetoplichting"de mogelijkheid heeft haar kosten doorlopend te kunnen betalen. Er zijn al heel veel mensen goed geholpen en behoed voor grotere problemen met allerlei oplichters op internet dankzij Stichting "Stop Internetoplichting".

De klant staat zowel bij ons en de stichting centraal en we nemen graag de tijd voor u om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden die u heeft over verzekeringen die aangeboden worden in samenwerking met Stichting "Stop Internetoplichting"

Met deze website beschikken wij over een volledig digitaal systeem waar u direct de premie kunt berekenen, voorwaarden kunt downloaden en de polis kunt aanvragen. Ook kunt u bij ons de polis per dag opzeggen.

Wij zullen onze uiterste best doen om u als tevreden klant te houden. Bent u tevreden over onze dienstverlening en draagt u de stichting een warm hart toe dan heeft u ook de mogelijkheid om uw overige verzekeringen te berekenen, voorwaarden in te zien en af te sluiten via deze website. De Stichting "Stop Internetoplichting" zal u dankbaar zijn.

Mocht u er een keer niet uit komen, persoonlijk advies willen, of heeft u hulp nodig bij het aanvragen dan kunt u ons altijd bellen op 0566-622806 of bij ons langs komen als u dat wenst.

Ons kantoor beschikt over de juiste vergunningen om u te mogen adviseren.De verzekeringen aangeboden op deze website zijn zonder advies, execution only.

Midden Friesland Assurantien
Postbus 5
9000AA  Grou

Telefoon: 0566-622806
Fax: 0566-621961
www.mfa.nu
info(at)mfa.nu 

AFM vergunning nummer: 12018300
Kifid klachteninstituut: 300.013331
K.V.K. nummer: 01101198